صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / ←| بهش بگو... |→
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Sep 2008 22:29

بهش بگو...یه قلک بخریم با پولاش پول بلیطمون در میاد

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 1 Sep 2008 22:31

بهش بگو قلكو خودش بخره بعد پول بليط هردومون رو بده

* دیوانه ی این بهار و پاییزم...تا مرگ نیامده ست برخیزم ، در دامن زندگی بیاویزم ! *
# : 1 Sep 2008 22:33

بهش بگو...این پولا واسه ما نون نمیشن...بیخیال بلیط رفت و برگشت رو میخرم

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 1 Sep 2008 22:50

بهش بگو...دوشت دالم هفالتا

بچه ها من اسمم از NaNaBaRbIe به NaNa_BaRbIe تغيير كرده
# : 3 Sep 2008 11:57

بهش بگو زود بیا دیگه

* دیوانه ی این بهار و پاییزم...تا مرگ نیامده ست برخیزم ، در دامن زندگی بیاویزم ! *
# : 3 Sep 2008 20:35

بهش بگو...خدای من بگو به من...از کنار من چگونه رفت...گل ناز من تو بودی تو...توی اتیشم نسوزی تو...از زندگی چه رحمی دیدم...هر ثانیه به غم رسیدم...با فکر تو همیشه ساختم...این قلب ساده رو بازم فروختم....

# : 3 Sep 2008 22:02

بهش بگو ای عرفان خل و چل شانس اوردی کم میام نت وگرنه تا حالا پوستت رو کامل کنده بودم

برای عاشق شدن هیچ هنری لازم نیست اما برای عاشق ماندن هیچ هنری کافی نیست
# : 3 Sep 2008 22:16

Quoting: afsanehmamani
بهش بگو ای عرفان خل و چل شانس اوردی کم میام نت وگرنه تا حالا پوستت رو کامل کنده بودم

بهش بگو...اولا اواتار جدیدت مبارک...دوما بازم بهش بگو...از ترس من کم میایی

# : 3 Sep 2008 22:31

بهش بگو اگه هم نگی میدونم که عاشقمی

# : 3 Sep 2008 22:38

بهش بگو ...فاصله سزای ما نیست...تو بمون واسه همیشه...این جدایی حق ما نیست...بودن تو ارزومه...حتی واسه یه لحظه...میمرم بی تو...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.