| نویسنده |
پیام |
|
|
از آنچه نداریم نباید شکایت کرد چون اگر ناکامی نباشد رسیدن به مراد لذتی ندارد
بگذار تا بگويند ما بي غمان مستيم-------در گوشه ي خرابات پيمانه را شكستيم
|
|
|
1. از دو صفت بپرهیز، بی حوصلگی و تنبلی. زیرا اگر بی حوصله باشی بر هیچ حقی صبر نتوانی کرد و اگر تنبل باشی بر ادای هیچ حقی قادر نخواهی بود. 2. هر دردی را درمانی است، جز بداخلاقی که درمان ناپذیر است. 3. پسندیده ترین چیزی که پدران برای فرزندان باز گذارند فرهنگ است. 4. وسیله فرمانروایی ، زیاد داشتن حوصله است. 5. اگر کوه ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش. 6. با دنیا مدارا کن و حوادث روزگار را به خونسردی و سنگینی بپذیر تا بر مراد خود پیروز شوی . 7. باید با صبر و شکیبایی عیب هایی را که نمی توانیم نه در خود و نه در دیگران تغییر دهیم تحمل کنیم. 8. صبور باش که صبوری ترازوی عقل و نشانه توفیق است. 9. آنکه ترک میانه روی کـَرد ، سرگردان است. 10. آنکه بیش از اندازه محتاط است ، بسیار کم ، کار انجام می دهد.
|
|
|
Quoting: golbano به به به به به ببین کی پیداش شده خیلی بی معرفتی به خدا میگن از دل برود هر آنکه از دیده برفت چطوری بابایی عزیزم سلام گل بابا ای بابا میگن سیر از گشنه چه خبر داره ! بابایی سخت کار میکنه ، درس میخونه یک مقدار جابجا شدم و خوردم به بی پولی به نت نمیرسیدم به خدا خیلی دلم واستون تنگیده بود شما کلآ با دیده در دل ما هستی  خودت چطوری ؟ میبنی روزها چه زود میگذرن؟ میبینم دیگه کم کم باید با ظهر و عصر خدافظی کنی ! با این سوئدتون
Quoting: golbano بیا من خودم اصلاحت کنم واجبی میزنی یا ویت؟؟ یه چیزی باشه به پوست سرم بسازه ها ! موهام خیلی حساس هستن
Love is A Drug
|
|
|
|
|
yankee
Quoting: yankee سلام گل بابا ای بابا میگن سیر از گشنه چه خبر داره ! بابایی سخت کار میکنه ، درس میخونه یک مقدار جابجا شدم و خوردم به بی پولی به نت نمیرسیدم به خدا خیلی دلم واستون تنگیده بود شما کلآ با دیده در دل ما هستی والا گرفتاری مال آدمه نباشه دیگه بیکار میشی دیگه من همیشه برات آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم هر کجا که باشی  فقط مواظب باش زیاد به خودت فشار نیاری عزیز
Quoting: yankee خودت چطوری ؟ میبنی روزها چه زود میگذرن؟ میبینم دیگه کم کم باید با ظهر و عصر خدافظی کنی ! با این سوئدتون نگو یادش میافتم تنم میلرزه
Quoting: yankee واجبی میزنی یا ویت؟؟ یه چیزی باشه به پوست سرم بسازه ها ! موهام خیلی حساس هستن نگران نباش من خشک میزنم کلا پوست سرتم باهاش میبرم 
|
|
|
و نخل اين درخت مغرور با ميوه شيرين اش به ما مي آموزد که پاسخ تلخيها را به شيريني بايد داد
|
|
|
# : 6 Oct 2008 23:20 | ویرایش بوسیله: yankee
Quoting: golbano والا گرفتاری مال آدمه نباشه دیگه بیکار میشی دیگه من همیشه برات آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم هر کجا که باشی فقط مواظب باش زیاد به خودت فشار نیاری عزیز اره قبول دارم نترس من حسابی پوستم کلفت شده 
Quoting: golbano نگو یادش میافتم تنم میلرزه چی بگم والا شانس نداریم که نه به اون تابستون که 12 شب ملت میرفتن لب دریا نه به این زمستون 
Quoting: golbano نگران نباش من خشک میزنم کلا پوست سرتم باهاش میبرم در هر صورت من بویه واجبی رو دسوت دارم یه چیزی باشه که مثل اون خوشبو باشه
Quoting: golbano و نخل اين درخت مغرور با ميوه شيرين اش به ما مي آموزد که پاسخ تلخيها را به شيريني بايد داد

Love is A Drug
|
|
|
yankee
Quoting: yankee نترس من حسابی پوستم کلفت شده خدا رو شکر بابایی گلم 
Quoting: yankee چی بگم والا شانس نداریم که نه به اون تابستون که 12 شب ملت میفتن لب دریا نه به این زمستون اینقد گفتید چشم زدین تابستونامونم گند شده
Quoting: yankee در هر صورت من بویه واجبی رو دسوت دارم یه چیزی باشه که مثل اون خوشبو باشه
 روغن کرچک چطوره؟ 
|
|
|
بشر همواره به خوشبختي خيلي زود عادت ميکند،خيلي زود هم فراموش ميکند که خوش بخت است؛،
|
|
|
|
|
# : 6 Oct 2008 23:42 | ویرایش بوسیله: yankee
Quoting: golbano اینقد گفتید چشم زدین تابستونامونم گند شده چرا تابستون که خوب بود؟؟
Quoting: golbano روغن کرچک چطوره؟ من این که میخوام آفتاب بگیرم میزنم یه چیزی باشه اینقدر قوی باشه از درد گل های قالی رو بشمورم
Love is A Drug
|
|
|
yankee
Quoting: yankee چرا تابستون که خوب بود؟؟ نه بابا دوساله همش بارونیه 
Quoting: yankee من این که میخوام آفتاب بیگرم میزنم وازلین بهتره ها 
Quoting: yankee یه چیزی باشه اینقدر قوی باشه از درد گل های قالی رو بشمورم فکر کنم گریس بوش به مشامت بیشتر خوش بیاد 
|