| نویسنده |
پیام |
|
|
حقيرند مردماني که نه جرأت دوست داشتن دارند، نه ارادهي دوست نداشتن، نه لياقت دوست داشته شدن و نه متانت دوست داشته نشدن؛ با اين حال مدام شعر عاشقانه ميخوانند.
بگذار تا بگويند ما بي غمان مستيم-------در گوشه ي خرابات پيمانه را شكستيم
|
|
|
golbano کاش میگفتی از کیه !
در ره عشق نشد كس به یقین محرم راز....هر كسی بر حسب فكر گمانی دارد
با خرابات نشینان ز كرامات ملاف....هر سخن وقتی و هر نكته مكانی دارد
کاش بودی وقتی اومدم رفتی و تنهام گذاشتی مادر ... ((شیما))
|
|
|
در دنياي واقعي عشق مي بايست ممکن باشد کسي که دوست ميدارد نياز دارد که گم شدن وباز يافتن را بلد باشد.
. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
|
|
گفتگوي ماه و نابينا: نابينا گفت دوستت دارم ماه گفت تو که منو نمي بيني چطوري دوستم داري نابينا گفت اگه مي ديدمت عاشق زيباييت مي شدم اما الان که نمي بينمت عاشق خودت هستم
. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
Quoting: shammer گفتگوي ماه و نابينا: نابينا گفت دوستت دارم ماه گفت تو که منو نمي بيني چطوري دوستم داري نابينا گفت اگه مي ديدمت عاشق زيباييت مي شدم اما الان که نمي بينمت عاشق خودت هستم

این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
زندگی به امواج دریا میماند گاه چیزی از ساحل میبرد گاه چیزی به ساحل میآورد چون به سرکشی افتد خروشان ماسه ها را میشوید و با خود میبرد ولی میتواند در این بین تخته پاره ای را نیز با خود به ساحل آورد تا ساحل نشینی بام خراب کلبه اش را با آن بپوشاند
|
|
|
ooShimaoo
Quoting: ooShimaoo golbano کاش میگفتی از کیه ! شرمنده عزیزم خودم نمیدونم یه جا خوندم خوشم اومد و اینجا نوشتم
|
|
|
تفاوتهای خون و اشک: ۱- خون قرمزه رنگه عشقه ، اشک بیرنگه درد عشقه ۲- خون وقتی میاد بیرون میسوزه اما اشک اول میسوزه بعد بیرون میاد ۳ - خون مال زخم جسمه ولی اشک مال زخم روحه ۴ - جای زخم خون خوب میشه ولی مال اشک خوب نمیشه ۵ - خون همیشه مال درد و غمه ولی اشک بعضی وقتا مال خوشحالیه ۶ - جلوی خون و میشه گرفت ولی اشک رو نه ...
|
|
|
|
|
سوختن با تو به پروانه شدن مي ارزد عشق اين بار به ديوانه شدن مي ارزد
گرچه خاکسترم و همسفر باد ولي جستجوي تو به بي خانه شدن مي ارزد
تيشه بر ريشه ي قصري که در آن شيرين نيست بيستون بي تو به ويرانه شدن مي ارزد
يوسفم، سينه ي من پيرهن پاره ي من ننگ اين قصه به افسانه شدن مي ارزد
خاک خامم، عطش آتش و مي در دل من بزن آتش که به پيمانه شدن مي ارزد
شانه ام زير غم عالم و آدم اما يک نفس زير سرت شانه شدن مي ارزد
|
|
|
Quoting: golbano تفاوتهای خون و اشک: ۱- خون قرمزه رنگه عشقه ، اشک بیرنگه درد عشقه ۲- خون وقتی میاد بیرون میسوزه اما اشک اول میسوزه بعد بیرون میاد ۳ - خون مال زخم جسمه ولی اشک مال زخم روحه ۴ - جای زخم خون خوب میشه ولی مال اشک خوب نمیشه ۵ - خون همیشه مال درد و غمه ولی اشک بعضی وقتا مال خوشحالیه ۶ - جلوی خون و میشه گرفت ولی اشک رو نه ... golbano آخ که این چقدر قشنگ بود مرسی عزیزم 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|