صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
هنر
/
نظرات فیلم 300 ؟
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
نویسنده
پیام
kosmashang
اعضا
#
: 19 Jul 2007 10:22
mahsimaa
اولا شما که اینهمه با عربی مشکل دای چرا عرق ملی رو عربی نوشتی ؟؟؟
دوما من منکر تاریخ گذشته خودمون نیستم فقط گفتم حال خودمون رو هم ببینیم
سوما بنده آگاهی بسیار بسیار کاملی به تاریخ گذشتمون دارم البته بدون هیچ چشمداشت نژاد پرستانه ای
چهارما کتاب دوقرن سکوت نوشته آقای زرکوب رو خوندم و البته باید بگم متاسفانه کتابی بود که لبریز از نفرت به اعراب بوده و برایم سندیتی نداره چون هر کس از هر قومی بدش بیاد قاعدتا یه تحریفاتی هم میکنه مانند فیلم 300 اونها هم تقریبا اینجور روایتی از ما کردن ... فرقش چیست
پنجما منصف باشیم مگر تمدن غنی ما بعد از اسلام چی شد، مگر ایرانیان جهان بعد از اسلام را شگوفا نکردن، ابن سینا و ابوریحان و زکریا و ... مگر ایرانی نبودن، ایران زمانی به انحطاط کشیده شد که حاکمان آن به شهوت پرستی پرداختند و مردمش به تملق، پس این ربطی به حمله اعراب یا گسترش دین اسلام نداره
ششما بهتر است درباره مسائل تاریخی دقت بیشتری بکنید چون ممکن است بجای یاری به ما باعث انحطاط بیشتر ما گردد.
هفتما فعلا همین
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
mahsimaa
اعضا
#
: 19 Jul 2007 16:06
البته كتابي گفتید نوشتهء دکتر " زرین کوب " هستش نه زرکوب!!
mehran655
اعضا
#
: 20 Jul 2007 07:45
امروز رفته بودم فیلم کرایه کنم از rogers video دیدم رو جلد flier هفتگی رو پیشخوان ها پوستر فیلم 300 رو چاپ کردن از فرصت استفاده کردم و وقتی صندوقدار ها حواسشون نبود همه اونا وارونه گذاشتم !! هفته دیگه وارد شبکه ویدیویی آمریکای شمالی میشه!
akrobatbaz
اعضا
#
: 21 Jul 2007 03:30
mehran655
vorodet be topik khosh amd migam
mamnon ke inkaro kardi in hade aghal kariye ke mitoni bokoni khosh halam ke khon irani dar raghad jaryan dare
"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
akrobatbaz
اعضا
#
: 21 Jul 2007 03:31
montazer mataleb jadid aztaraf man bashin
"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
kosmashang
اعضا
#
: 21 Jul 2007 09:54
mahsimaa
خب؟؟؟
جوابمو ندادی، نازنین
ضمنا زرین کوب رو زرکوب نوشتم ، یه اشکال تایپی بود حالا به نظر تو به خاطر این اشتباه دیگه من هیچی حالیم نیست؟؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
mahsimaa
اعضا
#
: 21 Jul 2007 13:45
جوابی نداری شما! میتونی هر جور دوست داری فکر کنی البته تقصیری هم نداری خیلیها تفکرشون مثل شماست! چه فایده زمان گذاشتن و سندیت نوشته های کتاب زرین کوب رو اثبات کردن؟!!تمام تاریخ طولانیه بشریت نشون داده هر کجا پای دین به سیاست و مملکتداری باز شده، بخاطر تمایل فطری بشر به خرافات! ( برای اینکه بسیاری حوادث رو که بی جواب مونده تمایل داره به دلایل ماوراء الطبیعه نسبت بده و به هزار دلیل دیگه که خارج از این بحثه ) مردم مورد ظلم و تعدی قرار گرفتن نمونه اش قرون وسطی و مسیحیون افراطی، دین روش زندگی رو نشون میده به آدما اون هم بطور شخصی، وگرنه راه رسیدن به خدا نیست! حالا خیلی ها اومدن و اینو دستاویز کردن واسه کسب قدرت و مکنت! نفرت ما هم از اعراب طبیعیه لا اقل دلیلش اینکه وقتی وحشیانه به مملکت ما هجوم آوردن و تمام کتابخانه های مارو سوزوندن و از بین بردن، قطعآ اونقدر زبان مارو هم به گند کشیدن و مارو از اصالت اولیه مون دور کردن که حالا باید شمای نوعی من ایرانی رو بخاطر کلمات عربی ادغام شدم با زبانمون ( که حدود 45٪ زبان رو شامل میشه) زیر سوال ببرید! چه کلمه ای بجای " عرق " باقی مونده از زبان ما که من اونو بکار ببرم تا شما منظور منو بفهمی؟!! کاش فقط به کلام و زبان ما حمله ور شده بودن! گذشته از اون نامی و مشهور بودن رازی و ابن سینا و ... چه ربطی به اسلام داره؟!! اسلام باعثش شده؟! این افراد در درجهء اول ایرانی بودن تا مسلمون و پیشرفت ما بعد از اسلام با چه روند و سرعتی بود؟! شما چه میدونید در مورد ابن سینا؟!خود ابن سینا توی خاطرات و بیوگرافی اش از آزار اعراب و توحششون چه ها که نگفته!! میخواید با سندیت به کتابهای ویرایش شدهء این رژیم ملعون برید صحت و سقم حرفای منو تعیین کنید؟!! وقتی حتی اشعار شاعران گذشتهء مارو هم تحریف میکنن؟! ( توی چاپهای جدید کتاب اشعار فروغ بجای این مصرع: " زندگی شاید افروختن سیگاری باشد/ در فاصلهء رخوتناک دو هم آغوشی"..، نوشته میشه: "زندگی شاید افروختن سیگاری باشد/ در فاصلهء پیوندی پاک"!!!!!!!و جدیدآ هم که کلآ فروش کتابهاش ممنوع شده)
این آزاد اندیشی و قضاوت بدور از تعصب نیست که شما دارید، این تفکر به شیوهء مطلوب و حاصل زحمات فراوان دول افراط گرای اسلامیه! و تا مردم مثل شما فکر میکنن همچنان سردمدارامون میتازونن! جای تاسفه....
kosmashang
اعضا
#
: 22 Jul 2007 12:06 | ویرایش بوسیله: kosmashang
خواهر عزیزم
من منکر حرفهای شما نیستم و همه را با تمام وجودم قبول دارم، و لی ای کاش به دنبال ریشه ها می گشتید نه تبلیغات
و ای کاش به همین مقدار که من به آراء شما احترام گذاشتم شما هم به رای من احترام می گذاشتید.
ضمنا خواهر عزیزم زود از کوره در نرو و عصبانی نشو زیرا مسائل تاریخی آنقدرها که ظاهرش نشان میدهد ساده نیست و قضاوت برای آنها بسیار سخت و دشوار است و من مطالبم را که نوشتم باز می گویم شاید اشتباه می کنم اما خواهر عزیزم همیشه یک انسان منطقی با دلیل قاطع سخن می گوید نه نقل قول کردن و احساسات
من به تمامی عقاید شما احترام می گذارم و این دل خونین شما را خوب می فهمم اما بخدا واقعیت اینچنین هم نیست که شما می گویید.
در قرآن که شاید شما قبولش ندارید خدای مهربان می فرماید:
ما هیچ قومی را تغییر ندادیم مگر آنکه خود زودتر خودشان را تغییر داده باشند.
پس خواهر من، اگر اعتقادی به این دین ندارید، اما به نظر شما آیا این جمله حکیمانه نیست؟؟
معنای این جمله این است که هیچ ملتی تغییر نمی کند مگر آنکه اول خودشان بخواهند تغییر کنند.
پس این است که بر سر ما آمده و خودمان این بلا را سر خودمان آورده ایم، چرا گناه خودمان را سر دیگران بیاندازیم...
همین عربهایی که می گویید ما را منحط کردند ببینید خود کجایند و چه اعتبار بین المللی دارند اما ما ایرانیها، چطور؟؟
akrobatbaz
اعضا
#
: 25 Jul 2007 02:00
salam be dostan khilivaghte neveshte bodam nemitonestam biyam send konam
fekr konam ma ahme dar jahati moshtarekim bayd on jahd ro baz konimbeshkafim.
deghat konim mozo topik film 300 am vaghan bedon danestan tarikh va falsafe tarikhi mishe nazar dorosti dad .
aya mishe jame hal iran va amrica va eruopa y nadide gereft
aya vaghan mishe tahlil az jame arab ke sarnevesht maro 360 daraje avaz kardan nadasht
nabayd faramosh kard ke zendegi emroz ma zaban farsi jozi az farhang arab shode va joze halje hay arab mishnasan in zang khatar nist !!
are bade esmlam hame iranian neshan dadan ke be dorosti be donbal haghighat hastan.
ama 1soal man hagh daram esm farzandam ro esm arabi bezaram darhali ke esm neshan dhande shakhsiyat meliyate.
aya mojazam esm farzandam ro eskandar bezaram magar eskandar bedonbal che bod :
bejoz gostaresh adab farhang meliyate khod vakeshvaresh.
dostan age alan esm farzand khodeton ro sadam bezarid emrozia chimigan?
chera nabayd be riz tarin jozeiyad nega konim hame ina mishan mohemtarin ha albate.
age kasike esm farzand ro changiz ya teymor mizare midone ina che besare ajdadesh avardan albate ghaste tohin be in afrad nadaram.
ghast nadaram inja dars meli bedam meli bodan bade eslam morde be tavan az salike migzare midonid hamzaman ba hamle arab be iran yonaniyan ghodratmand tar bodan !va iran be nesbat zaeif tar.
inha pish zamine ama harf man amsal man : age mosalmani age dostdar eslami age nevisandeyi va agar irani hasti marzi beyin shkhsiyat meliyat vojod dare man aval ensanam bad irani vabad mosalman vaagar har dini daram nabayd ono faday keshvar iran konam.
bo ali sina az behtarinhay jahan dar teb bod doroste ketabhay ke az vey montasher shod besyari bearabi bode.
chandin chand dalil dare avalin dalilesh ke bayd begam nokhostin vali mesle hame jamhay mokasar migam aval va arabi migam ke ma man estefademikonim shayd dar zaman on ham behtarin ravesh baray ketab va tarvij on bode.
albate dar zaman eishon 1raviye jayej bode. 1kiaz dostan migoft baray darman be alman rafte bodam ke be pezeshk goftam baram noskhe va ravesh darman benevise ke dr be zaban almani nevsht va harkari kardam ghabol nakrd bainke mitonest be engelis benevise
taman in etefagh ha be sod zede parsi hast injori bayd bega kard ma age mosalmanim nabayd yademon bereke arab zede irani va donya zede parsi hast .
sola chera bayd az araba khoshemon biad chera bayd azharkas ke ba ma vanezhad ma bade khoshemon biad? vaghan
chera khalij fars bayd shatol arab benamim
shoma fekr mikonid hamin baradaran mosalm man kenar on be estelah kafaran be sadam dar jange iran araq komak nemikardan ona in jang jang arab ba ajam midonestand
rasol khoda farmode ke man arabam arab azman nist ......... motevaje mishid
man nezhad parst nistim vali bi arzeshi takey hadaf fil 300 va... be samt hoviyate irane cher ketab 2gharn sokot vaghan bade.
akrobatbaz
اعضا
#
: 25 Jul 2007 02:09
be nazar bande haghir aval bayd dost doshman shenakht bebinid bigane ke fil 300 misaze mikhad on jayi az tarikh ke be zarareshe tahrif kone in zaefe nemikhad bebinatesh
maslan khashayr sha dar folan film mesle benladan neshon midan be mostanadat be estelah tarikhi mesle herodot hasete mishan ke tahrif tarikh ro anjam dade ham midonanan. chera az gezenfon va. nemigan.
amslan bade kke tanbal hastim va javan emrozi digital fil sand kamel baramon dige niazi be khandan nist mishe sand ayande ke began mesle araba khalij fars esmesh avaz mishe .
chera 1fil bar zedesh vakar farhangi nemikonim .
chera bayd sangin tarin boje gharn engelestan be film kurosh ekhtesas dashte bashe vali ma hamche nan mazhabi besazim.
har chizi jay khod inhame fil tarikhi tarafdar dare 1baram base in mokhatab besazim.
dostan say konim harf ham befahmim . midonam khili gazafe to harfam bod saretonam darad omad sory
vali hadaf hoviyate iraniye bas
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.