| نویسنده |
پیام |
|
|
mahsimaa
با قسمت اول و آخر مطلبت موافقم اما متاسفانه با قسمت اعظم میانه مطلب کاملا و به شدت مخالفم...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
اين كشوري كه ما داريم توش زندگي مي كنيم در حال حاضر حكومت وحشي داره نه اون موقع
|
|
|
کسمشنگ (ببخشید اسم دیگه ای از شما بلد نیستم!! ) جان یا من متوجه منظور شما نشدم یا بالعکس! نمیدونم با کجای حرفم موافق و با کجاش مخالفی؟! لطفآ راهنماییم کن.
|
|
|
|
|
# : 17 Jul 2007 12:18 | ویرایش بوسیله: kosmashang
mahsimaa عزیز
Quoting: mahsimaa عزیزم این فیلم رو خارجیهای فرصت طلب و سیاستمدار درست نکردن ، این فیلم رو خود ما ایرانیها درست کردیم
Quoting: mahsimaa هیچ ایرادی به سازنده های این فیلم نیست به نظر من، چرا که توی گذشته ایرانی اونقدر ابهت و ارزش داشت که هیچ مملکتی جراءت چنین جسارتی به ایرانی نداشت اما حالا ایرانی برای تمام دنیا تداعی کنندهء تروریسته! کما اینکه به محض اینکه انقلاب شد مملکت ضعیف و بی مقداری مثل عراق اون جنگ کذایی رو راه انداخت و 8 سال تمام به خاطر بی کفایتی بزرگان!! مملکتمون در گیر جنگ بود...
با این دو قسمت موافقم
اما با این قسمت:
Quoting: mahsimaa وقتی تصمیم گرفتیم تمام تاریخ پر افتخار 2000 سالهء این مردم متمدن رو بفروشیم به اعراب بدوی که کمترین نصیبی از انسانیت و تمدن نداشتند، خوراکشون ملخ بود و هنرشون قتل و غارت قبایل دیگه بود و زیر پرچم دین تن به هر خفتی دادیم!!
کاملا مخالفم
زیرا دین مقدسی چون اسلام هیچ ربطی به اعراب یا سوء استفاده آخوندها نداره
زیرا اگر می بینید شخصی با لباس یک روحانی مردم رو سر کیسه می کنه این نه تنها بخاطر انحراف اینگونه افراده بلکه بخاطر خریت خوده مردم هم هست.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
mahsimaa
vorodet be topik khoshamad migam
man ba 90% harfad movafegham aziz jon inharfaro rozi chand bar migam on moghe tange soez be daste iran va shah moghtader sarzamin pars yani daryuosh bozorg sakhte shod darhamon zaman on mardom che mikrdan khodayan miparastidan
jalebe baziashon az jomle esmkandar nam kabir yadak mikeshe kasike zendegi
mardom bazi mikone va shorokonande jang ba dalil gostaresh zamin
mamalekeate mardom be khak khon miekeshe aya kabire ??be
nazar man dar yaman khodeshon fagahd layeghe
korosh vadaryosh chon korosh agar bejayi
hamle mikard 1 padesha az hamonja
entekhab va barashon solh
tebghe ayin ahorayi
hadye mikard
yademon nare avalin hoghoghbashar ro korosh va 1 irani az nezhad pars ke rishe mad va pars dasht nevesht avalin hoghogh bikari dar donya va..... ina ghable milad masih vaghan chiz kami nist kasi ke yahodiyan ro azbande esarat azad kard vanamesh
dar torad ketab yahod avarde shode alan ma kolipishraft bashari va elmi
sakht 1pol bezahmat anjam mishe abhay azad be vasile tange soez
beham vasl sho bache vasileyi fagahd khoda midone bad
nemidonam chera ahram salase faghad didemishan
hadafam mesle hamesho dor andishi bod
halamiram dare khone arab michasban babajon to tamadon dari 7000 salllllllllllllllllllllllllllll
to hasan sabah dari to bikaran nemat adam tarikh elm dari akhe
chera mirin zir deyn ararb ajnabi dar har lebas dar har rabg post ghire iraniye
bad to donya biaberomishim chon siyasat siasat ghlate bayd bain dastanha sar afkandebashim chon irani hastim koli film sakhtan
ashab kaaf
hazrat maryam
emam reza
emam ali va...................................... va..
ina hame beja vali ko iran 1kibesazin benam melat ghom iran ina gomshode
harkiam azjash pamishe zede irani film tabligh va... anjam mide vaghanke dagham taz shodddddddddd
"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
|
|
|
jalebe be site nancy khanande arab kemiri midonin chimige
shoma az keshvar kasif iran hastid nemitonin vared shin saymikonam link bedam bebinin
inam baray melat shakh shode !!!!!!vagahn ke
"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
|
|
|
بزرگی و عظمت فقط در گذشته نیست، حال را نباید فراموش کرد.
چرا ما ایرانیها اینقدر کهنه پرستیم که امروز خودمون رو نمی بینیم اما افتخار به 7000 سال پیش خودمون می کنیم....

|
|
|
arz kardam ke ma be khater siyasat ghalat hoko matemon bayd mokhalef jahad ab harekat konim emrozemon dar gero diroz bod ke ghanon gozaran maslahad andishan emroz vaghan aghaban va gozashtaram faramosj kardan
|
|
|
|
|
دوست عزیز kosmashang جان!
1ـ البته من منظورم اعتراض به دین اسلام نبود گرچه اعتقاد دارم که ما ایرانیا خودمون هزاران سال پیش یکتا پرست بودیم و دینمون کامل بود و آیین مهر ورزی رو از زرتشت بزرگ فرا گرفته بودیم و نیازی به دین دیگه ای نداشتیم! منم مثل شما از همین مردم خودمون گله مندم که چرا اجازهء تعدی رو به اعراب دادند؟!
2ـ دیگه اینکه اینیکه میبینی ما داریم کهنه پرستی نیست عزیزم! این اسمش: عرق ملیه!( ع با کسره و ر با سکون). گذشتهء ما هویت ملیه ماست، مثل شناسنامه و بنچاق(!) مملکت ماست! مگه میشه فراموشش کرد؟! مردم ما اگه گذشتهء خودشون رو به یاد نداشته باشن، چطوری میخوان سعی در حفظ شرایط مطلوب قدیم( پیشرفت پیشکش! ) داشته باشن؟! مگه میشه اصلآ به تاریخمون توجه نداشته باشیم؟!!!
من به شخصه سرم رو به نهایت بالا میگیرم وقتی از تاریخ ملیمون جایی صحبتی میشه و با افتخاااااااااااااااار میگم : من ایرانی ام!! چطوره که غربیها خیلیهاشون ( از جمله تاریخ نویسایی مثل ویلدورانت با اونهمه وجهه و معروفیت! ) به حال ما ایرانیا و تمدن قدیممون حسرت میخورن و ما رو تشویق به مباهات میکنن اما یه ایرانی مثل شما اسم اینو میذازه کهنه پرستی و ازش حذر میکنه؟!!!! وطن پرستی و مباهات به تاریخ گذشتگان از خصوصیات ذاتی و فطریه بشره. آیا شما در مورد بزرگیها و محاسن و افتخارات پدر یا پدر بزرگ های خودتون هم همین موضع رو دارید؟!!!!!
3ـ بهتون پیشنهاد میکنم برید در مورد تاریخمون کتاب بخونید و اطلاعاتتون رو افزایش بدید. در درجهء اولم میگم کتاب" 2 قرن سکوت "رو بخونید تا بفهمید ما کی بودیم و کی هستیم! به قول ویلهلم وونت: فراموشی تاریخ، آفتی است که به جان تمدن امروز انسان می افتد!
4ـ منظور فقط و فقط تبادل نظر بود و قصد توهین به هیچ دین و فرقه و شخصی نداشتم و انشاء ا... باعث رنجش خاطر شما هم نشده باشم....
|
|
|
akrobatbaz عزیز.
ممنون از لطف شما دوست خوب.
واقعیتش اینه که تاریخ ما پر از موارد اینچنینیه که شما گفتید، از تدوین اولین قانون مدون بشریت توسط کورش بزرگ گرفته تا گسترش امپراطوری عظیم هخامنشی( از روم و اسپانیا تا کشمیر و هند! ) همه و همه افتخارات ملی ما هستند که ذکر اونها توی این مقال نمیگنجه ولی به تمام دوستان عزیز سفارش میکنم از مطالعهء تاریخمون غافل نشن از اینکه ایرانی هستن هرگز دچار شرم نشن! بالاخره از قدیم گفتن: چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند ! حتما روزی میرسه که ایرانی به جایگاهی که محق اونه خواهد رسید. بدرود دوست عزیز.
|