صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / نظرات فیلم 300 ؟
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 1 May 2007 11:34 | ویرایش بوسیله: akrobatbaz

har nazari darid benevisid shayd delemon khonak she baghiyam befahman.

"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
# : 1 May 2007 13:05

نظراتمون همش فحش به سازندشه .
فحش هم که اینجا سانسور میشه!!!!!!!!!!!!!پس هیچی

# : 3 May 2007 10:27

البته به نظر من فيلم بسيار خوش ساختيه
البته همينه ديگه كشوري كه پول خرج مي كنه و فرهنگ خودشو به رخ ديگران مي كشه موفق تره حالا وزارت ارشاد بدوه فيلم بسازه
sineh80_parast جون
چرا به ديگران فحش بديم كه هر چه كرديم خودمان كرديم.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 3 May 2007 10:33

Quoting: kosmashang
چرا به ديگران فحش بديم كه هر چه كرديم خودمان كرديم.

دمت گرم

# : 5 May 2007 16:36

moin62 جون
مخلصتم
اما خداييش واقيت رو گفتم.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 8 May 2007 17:35

كوس مشنگي ديگه چي بگيم

# : 20 May 2007 10:40

lenengrad جون
نظر لطفته داداش

# : 22 May 2007 02:29

به نظر من خوبه فقط یخوده وقتشو بیشتر کنن .
ببخشید شرمنده شوخی کردم .
ولی خودمونیم دیگه نتونسته بودن از این شر و ور تر فیلم بسازن . به نظر من فیلم چینیا که توش پرواز میکنن از این ور به اون ور و رو هوا راه میرن خیلی قابل باور تره .
آخه یکی نیست بگه اونهمه ایرانی میشاشیدن تا خود یونان که سهله تا آمریکا باید یونانیا موج سواری کنن .
راستی نمیدونم آهنگی در موردش خونده شده رو کسی گوش داده یا نه آهنگی که یاس همون خواننده ای که در مورد فیلم زهرا امیر ابراهیمی خوند رو گوش دادید یا نه ؟؟
ولی کارش توپه . دوستایی که مایلند دانلود کنن آهنگشو میتونن به این فروم بیان .
http://avizoon.com/forum/18_31410_0.html
آکروبات باز حال میکنی با یه تیر چند تا نشون میزنیم . ولی شرمنده تو تاپیکت تبلیغ دادیم .

# : 22 May 2007 12:03

nightmarish
متاسفانه این نظر من و تو هست که ایرانی هستیم اما دیگران نظر دیگه ای در این زمینه دارن...
از آهنگت هم ممنون بسیار عالی بود.

# : 22 May 2007 12:05

فیلم خوبی بود فقط کمی بی سرو ته بود...ما نفهمیدیم...کی کیو کرد.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.