| نویسنده |
پیام |
|
|
جت لی و شاعرانه ترین سکانسهای تاریخ سینما؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
فیلم سینمایی و مستند راز که زندگی خیلی هارو عوض کرد.
اگر تا حالا موفق به دیدن این فیلم نشدید به وبلاگ من مراجعه کنید و اطلاعات بیشتری از این فیلم بدست بیارید.
www.blog4all.blogfa.com
|
|
|
ممنون
حتما اینکار را می کنم دوست مهربان

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
فیلم قشنگ کم نداریم مثلا : سیمون با بازی ال پاچینو (عشق من) 15 دقیقه با بازی رابرت دنیرو (عشق من به توان دو!) مسیر سبز با بازی تام هنکس (عزیز دل من) سربلند با بازی راک رهایی از شائوشنگ با بازی مورگان فریمن و یه یارو که اسمشو نمیدونم ولی معروفه ! هفت با بازی مورگان فریمن و براد پیت و کوین اسپیسر (فیلمی بسیار معروف و پرفروش!) سرقت با بازی رابرت دنیرو مخمصه با بازی رابرت دنیرو و آل پاچینو (فیلمی محشر !)
فعلا اینارو نیگا کنین تا بعد !
زیباترین زنان دنیا : ایرانیها ، لبنانیها و ایتالیایی ها هستند !
|
|
|
پرواز بر فراز آشیانه فاخته . در ایران به نام دیوانه ای از قفس ژرید میشناسیمش. با بازی فوق حرفه ای جک نیکلسون . فیلمی که با همت کرک داگلاس آغاز و پسرش مایکل اون رو به نتیجه رسوند .( داستان مفصلی داره ) کارگردانش یه کارگردان چک اسلواکیایی هستش که الان اسمش یادم نیست . فیلم واقعا در یک آسایشگآه روانی فیلم برداری شده و حتی چند تا از بیماران اون بیمارستان هم توی فیلم بازی کردن ) البته تشخیص بیمارها از بازیگران کار ساده ای نیست .) . داستان فیلم در مورد یک بزهکار ) جک نیکلسون ) است که فکر میکنن مشکل روانی داره واسه همین واسه یه مدت میفرستنش بیمارستان روانی . ولی توی اون بیمارستان با تحریک بیمارها باعث دردسرهایی میشه . . یه فوق العاده از نیکلسون بزرگ.
سعید/
وقتشه که خودم رو جدا کنم از تَنِ لَشم __ من بی شرفم اگه فوق ستاره نشم
|