صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / .: برترين فيلمهاي دنيا :.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Feb 2007 03:21

سلام
من اکثر فیلمهایی رو که گفتید دیدم و تایید می کنم هر کدام اثری جاودانه هستند.
ولی فیلمهایی که اگه هر روز هم اونو ببینم سیر نمی شم ، پدر خوانده 1 با اون دوبله جادویی و فیلم وکیل مدافع شیطانی با بازی جاودانه آل پاچینو به همراه کیانو ریورز هست که با دیدن همین فیلم دیوانه وار و به طور خیلی فجیع عاشق آل پاچینو شدم .

بازم تکرار می کنم که تمام فیلمهایی رو که نام بردید هر کدومشون بسیار عالی هستند و از دوستان خواهش می کنم که بجای فهرست کردن فیلمهای خوب جهان ،فیلمی رو که از نظر خودشون بهتره رو بنویسند

من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است
# : 22 Mar 2007 17:06

به نظر من مسير سبز ...پدر خوانده و اثر پروانه اي(بيد مجنون)(م مثل مادر)

# : 16 Apr 2007 13:50

فیلم 300 سرباز

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 23 Jun 2007 01:26

پاپیون به نظر من خیلی قشنگه و جزو فیلمهایی هستش که هر قدر هم که میبینم خسته نمیشم .
هرچند انتخاب یکی سخت بود ولی حرف آل پاچینو هم درست بود .

# : 23 Jun 2007 11:57

فیلم گلادیاتور به نظر من عاشقانه ترین و رمانتیک ترین فیلمی هست که تا کنون دیدم.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 29 Jun 2007 16:39

مظنونين هميشگي...The Usual Suspects با بازي Kevin Spacey
وقتي فيلم تموم ميشه، تازه ميفهمي کل اين مدت سر کار بودي!

تشريفات ساده ... A Pure Formality ساخته جوزپه تورناتوره با بازي رومن پولانسکي.
اينم خيلي جالبه.
اين دو تا رو اگه نديدين، حتما بگيرين ببينين.

# : 30 Jun 2007 00:53

اصلا فیلم:
سکس در باغچه
یه فیلم سوپره فرانسوی
به نظر من خیلی آموزنده بود...

# : 20 Jul 2007 07:36

تو فیلم های دراماتیک فیلم crash green milees تو فیلم های حادثه ای airforce 1 فیلم های تخیلی ادیسه 2001 و روز استقلال رو بیشتر می پسندم

# : 21 Jul 2007 09:51

فدای پسند شدن تو برم مهران جان...

# : 24 Jul 2007 04:22

فیلم قهرمان با بازی جت لی که شاید شاعرانه ترین سکانس های تاریخ سینما رو داشته باشه و همینطور فیلم روز هشتم که ندیدنش گناه کبیره محسوب میشه!!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.